ONZE WINKEL


Hartelijk welkom bij Alexanderhoeve Nieuwerkerk a/d IJssel. Mijn naam is Theo van Dongen en samen met Margriet en Juritte vertel ik je graag alles over mijn winkel en de producten.

Al vanaf mijn 14e werk ik met kaas, ik ben bij mijn ouders tussen de kaas opgegroeid. Zij hadden een kaaswinkel en daar ging ik als puber werken in de weekenden. Vanaf 1999 is onze winkel gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel. In de loop der jaren zijn we enkele keren in de top 5 van Foodspeciaalzaken geĆ«indigd en we zijn zelfs 2 keer eerste geworden! Daarnaast zijn we een enkele keer in de top 5 beste vleeswarenspecialist en buitenlandse kaasspecialist geworden.

Onze Boerenkazen zijn echt van topkwaliteit. De Old Alex" is wel mijn favoriet naast de andere heerlijke Alexanderhoeve kazen uit Noord-Holland. Het is gewoon moeilijk kiezen, kom zelf maar eens proeven!


ONS ASSORTIMENT
In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 8:30 - 20:00
Zaterdag: 8:30 - 17:00

Graag tot ziens in de winkel!
Theo van Dongen & Team